Daglig leder
Per Erik Lykstad tlf 928 18 610

Mottakskoordinator
Jon Anders Martinussen tlf 911 84 305

Regionleder Vest
Ronja Trolie tlf 950 75 256

Regionleder Indre øst/Øst
Torgeir Aarnes tlf 915 25 908

Regionleder Midt Norge 
Oddvar Aardal tlf 908 49 172

Eiendomsansvarlig
Bjønne Owren tlf 917 89 737

Kontor/beboerøkonomi

Jane Elisabeth Dahlsveen tlf 405 17 015

Adresse

Anders Sandvigs Gate 49
2609 Lillehammer

E-post: per-erik@mottaksdrift.no

Web: www.mottaksdrift.no

Mottaksledertur til Hellas 7 - 11 mai

Høsten 2014 hadde Lunner besøk av 3 damer fra Hellas. Damene jobber på asylmottak i Hellas og er ansatt i et firma som heter «Praksis».

Vi ble invitert ned til Hellas for å se hvordan asylmotakene i Hellas er organisert og hvordan disse drives. Det blir besøk på et enslig mindreårig mottak i Patras, og et ordinært mottak i Athen.

 

Mottaksledersamling 9 og 10 mars 

9 og 10 mars gjennomførte vi samling for mottaksledere. Norsk Mottaksdrift AS satser tungt på å øke, og vedlikeholde, kompetansen hos medarbeiderne. Mottakslederne er spydspissen i mottakene våre , og har ekstra behov for dette. På første dag kom Gudbrand Skinnerlien i Lillehammer kommune (miljørettet helsevern) for å si noe om forskrift for miljørettet helsevern. Andre tema var bla. risikokartlegging med påfølgende handlingsplan V/ Unni Berg fra BHT og konflikthåndtering V/ Mette Obstfelder, også fra BHT. 

Tirsdag gjennomførte mottakslederne "HMS kurs for leder", et kurs som i tillegg til å være pålagt, er meget viktig for å kunne lede en bedrift med flere ansatte.

 Personalsamling på Hindsæter 2014

Vi gjennomførte personalsamling på Hindsæter for tredje året på rad. Gjennom tre dager gjennomførte vi veiledning, presentasjon av resultatene etter arbeidsmiljøundersøkelsen, gikk fjellturer og hadde det sosialt og hyggelig sammen. Rammene rundt var også i år fantastiske. I fantastisk flotte fjellområder med mektig natur. I tillegg satte vi i år også stor pris på vertskapet ved Hindseter som ga oss alle flere kulinariske opplevelser i toppklasse. Underholdningen med Even Luseter var også et høydepunkt.Samling for ansatte

Norsk Mottaksdrift AS arrangerte tre dagers samling for alle ansatte på Hindsæter fjellhotell i Sjodalen.
Gjennomgående tema for samlingen var Helse. I tillegg til flere flotte fjellturer, ble det gitt undervisning om helse/kosthold av
bedriftshelsetjenesten. Dette fulgte vi opp med et større prosjekt på helse for ansatte gjennom bedriftshelsetjenesten. Vi har nå testet alle ansattes kondisjon, og tester
igjen utpå vårparten. I mellomtiden vil alle ansatte få personlig oppfølging av bedriftshelsetjenesten med tips og råd om trening og kosthold.

Vi fikk også tid til å gå igjennom tema som konflikthåndtering. I tillegg var det på dag 2 oppgaveløsning ute i felten med ansatte
delt inn i tre grupper.

Tilbakemeldingene var svært positive på opplegget, og det frister til gjentagelse for alle. Det er viktig med en "vitamininnsprøyting" i en hektisk hverdag.

Vi takker også vertskapet på Hindsæter for et flott opphold og ikke minst maten som er i verdensklasse!

Team "på bærtur"

Team "Dovre" med kokken

Team "knall og fall"